/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

dimecres, 4 de desembre del 2013

CASTELLBISBAL (48MTB)


2013-12-04
Pallejà - Corbera de Llobregat - Sant Andreu de la Barca - Castellbisbal - Sant Andreu de la Barca - Corbera de Llobregat - Pallejà (48 MTB)
31,25 Km. 635,3 m. 2H56'

Sortida de Pallejà per el riu direcció Castellbisbal passant per Corbera de Llobregat i Sant Andreu de la Barca per poder creuar el riu a la palanca de Castellbisbal. Tot seguit pugem per la riera del costat de la estació cap a Can Coromines fins arribar a dalt del turó.
Baixada pel mateix camí fins arribar a la riera de Corbera on pujant per Sant Andreu de la Barca anem a les urbanitzacions de la Soleia i Can Palet. Passant pel camí del costat de Can Palet pugem per el camí de sobre de la font del plataner on han netejat el camí i sembla una autopista en mig de la muntanya. Un cop al camí dels dipòsits anem cap a la rampa de ciment de les Socies per seguir fent els dos bucles del pic de l'Àliga i el corriol que va cap a Can Montmany. Tornem al camí per creuar el torrent Fondo i entrar a Fontpineda. Creuem la rotonda de entra i seguim per els corriols de les Planes fins a la antena per baixar per la trialera de la antena. Un cop a la carretera fem una inspecció per els camins que hi ha al bosc dels Ermetets tot seguint els plàstics que hi com a residu de la cursa de Fontpineda. Un cop comprovat els camins baixem per la carretera fins la font del Carinyo i seguim per el corriol de Can Seix cap a Can Pucoll, passem per Can Salaverd, i Cal Tieso per entrar al nucli urbà per el col·legi Jacint Verdaguer.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada