/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

divendres, 6 de desembre del 2013

MOLINS DE REI (61MTB)


2013-12-04
Pallejà - Castellbisbal - El Papiol - Valldoreix - Molins de Rei - El Papiol - Castellbisbal - Pallejà (61 MTB)
31,51 Km. 712,7 m. 3H03'

Sortida de Pallejà per el riu direcció Castellbisbal per creuar el riu a la obra del pont i passant per el pla del Colomer anem a la rotonda de El Papiol per girar cap a la estació i un cop passat el cel i l'infern pugem per Can Parera fins al cementiri de les Roques Blanques, creuant tota la serra arribem al peu del Puigmadrona on triem la opció de pujar per la cara nord agafant un corriol que arriba a Valldoreix i a Can Montmany pugem per el camí cap a la Salut. Des de la Salut anem per la serra de Can Rabassa i la serra de Can Julià fins arribar a dalt on agafem el corriol del camí de la Floresta fins arribar a la Colònia Montserrat. Baixem per la trialera del carrer Modolell, que va des de la casa blava fins a la cadena de la sibèria.
Un cop a la cadena pugem per la Sibèria fins agafar un corriol de la dreta que es troba a meitat de pujada. En aquest corriol hi ha dos opcions; pujar fins als pivots de la carretera de Santes Creus o, baixar per la font del Forn cap Can Santoi en la Rierada.
Des de la Rierada baixem per Can Salat, Can Planes i Can Ravella tot seguint la riera. Un cop passat Can Ravella en un intent de trepitjar menys asfalt i més terra agafem el camí que va per els horts i per sota del pont del polígon de la Riera del Molí fins arribar a la Granja de Molins de Rei. Creuem per els carrers fins al semàfor de la carretera de Castellbisbal per agafar el camí del riu. Tornada per el riu fins la obra del pont i cap a casa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada