/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

dissabte, 3 de maig del 2014

EL MONTMANY (76 MTB)


IBPIndex Rutes Garmin Cicloide Wikiloc Track
Recorregut: Pallejà - La Palma - Cervelló - La Palma - Pallejà
Distància Alçada Temps Pista Corriol Asfalt IBP Index
24,88 KM 777,5 M 02H:35' 55 % 16 % 29 % 76 MTB

CIM: El Montmany (498 m)
Sortida de Pallejà pujant per La Magina cap a La Palma per el cementiri. Creuem el Pont Nou de la entrada de La Palma i pugem cap a la urbanització Can Paulet passant per Can Llopard. A la urbanització fem carrer Moianes, plaça dels Ametllers, camí antic Vell de La Palma i carrer de la Miranda per tornar a agafar pista. Desprès de baixar per la pista agafem un corriol a la dreta que va pujant per la vessant de la muntanya de Les Rovires i es va creuant amb la pista fins arribar als peus de les Roques Rojes on, seguim el camí fins canviar de muntanya passant el Torrent Fondo per arribar a la pujada fins la Plana dels Bessons.
A dalt a les planes donem una petita volta per els camins que hi ha. Es una zona molt petita però amb quatre camins amb molta pedra per poder gaudir de un petit tram més tècnic.
De les planes baixem a la urbanització Les Rovires per el carrer del Jardí, carrer del Baix Camp, carrer del Bages, carrer del Garraf i carrer de la Garrotxa a la esquerra per al camí de ascens al campament de tir amb arc i softair.
Petita ruta turística per les construccions dels campaments per afrontar la pujada plena de rocs de El Montmany. Per baixar hi ha un petit corriol a la vessant est que, al principi es ciclable, però arriba un punt que es impossible i es converteix en una caminada amb la bici a coll fins arribar al camí que va a donar a la entrada del hotel Can Rafael. Del hotel carretera fins arribar a la meitat de la urbanització del Turó de les Guixeres on surt un camí de baixada cap a Can Via, però abans de baixar una mica de investigació dels camins que surten.
La baixada es de uns dos quilometres en els que es descendeixen uns dos-cents metres per els boscos de Can Via fins al berenador. Seguim per el costat de la riera, per la plana de Rafamans, passant per els horts fins la font del Marge que ens porta per el passeig dels Roures fins a la entrada de La Palma.
tornada per el camí del cementiri de La Palma a La Pedrera, de La Pedrera a La Magina i, de La Magina baixada al poble per el corriol des de la Roca Vilana fins a Ca l'Esquerrà per entrar al nucli urbà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada