/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

dissabte, 2 de novembre del 2013

LA BOLA (98MTB)


2013-11-02
Pallejà -La Palma - Cervelló - Corbera de Llobregat - Gelida - Corbera de Llobregat - Cervelló - La Palma - Pallejà (98 MTB)
38,14 Km. 1157,7 m. 4H09'
Cim: Puig d'Agulles (652,9 m.)
Sortida de Pallejà pujant per la Magina cap a Can Vidal de La Palma, creuem la carretera i, per la riera cap a Can Via per el berenador i pujada per els boscos de Can Via. Baixada cap a les rieres i pujada per Mas Tabà cap a la urbanització Costa de la Perdiu i Can Roig per deixar el asfalt i anar paral·lels a la riera per els camins dels horts, visita a la font de Can Mata i tornada per pujar per els bancals per tornar a baixar cap a la riera. Al encreuament cap a la dreta per pujar cap a Sant Ponç i després de seguir pujant per les urbanitzacions de Can Rigol i Can Armengol seguim pujant per les roques blanques (carrer de les arts) fins arribar al encreuament de la urbanització el Safari on es pot anar cap al Puig d'Agulles, cap al Montcau o cap a el Safari. Anem cap al Puig d'Agulles conegut com la bola per la estació meteorològica que hi ha instal·lada.
Es una pujada de uns 1,4 quilòmetres amb un desnivell mitjà del 11 % i màxim de 23 % (aproximadament) per camí ample que va agafant desnivell progressivament al mateix temps que va canviant en terreny, passant per terra, paviment de formigó amb àrid gruixut, formigó estès amb un rasclet i paviment de formigó una mica mes fi.
Baixada fins al encreuament de el Safari on seguim recte per anar el Maset de dalt cap a la urbanització el Safari per pujar per el coll d'Oller i el collet de Can Canals fins arribar a la urbanització la Creu de Aragall. Baixada voltant la muntanya per sobre de la riera de Corbera fins arribar a la urbanització Can Lluís i els Guixos i seguir baixant per la trialera fins a Can Planes i creuant la riera de Rafamans arribem al encreuament que en la anada em anat cap Sant Ponç i desfem el camí fins a Pallejà.

Ruta de les anomenades trenca cames combinada amb la pujada explosiva al Puig d'Agulles i circulació per alguns corriols ràpids i d'altres amb molta pedra.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada