/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

divendres, 15 de novembre del 2013

EL MONTMANY (78MTB)


2013-11-15
Pallejà - La Palma - Cervelló - La Palma - Pallejà (78 MTB)
23,75 Km. 755,6 m. 2H36'
Cim: El Montmany (498 m.)

Sortida de Pallejà pujant per la Magina cap al cementiri de La Palma per seguir creuant la carretera cap a Can Llopard fins arribar a la urbanització Can Paulet. Creuant tota la urbanització agafem un camí de pujada per Les Rovires per poder travessar el torrent Fondo i començar el ascens per arribar a dalt de la Plana dels Bessons que ens obre les portes a la urbanització de les Rovires. Fem camí per casi tot el asfalt de la urbanització fins arribar a un corriol que puja fins al cim de la muntanya on hi ha un camp de airsoft. Aquí dalt no acabem de trobar el camí de pujada al Montmany i anem una mica per la part bruta fins trobar el camí de ascens. Es un camí amb molta pedra que fa que posem peu a terra abans de pujar.
La pujada es per la cara sud, la baixada la fem per la nord per la masia de Cal Peret passant per la entrada del hotel Can Rafael fins arribar a la urbanització les Rovires on anem per el turó de les Guixeres per afrontar una baixada trepidant per un camí amb molta pedra i molt trencat que ens porta al berendor de Can vía des de on anem per la plana de Rafamans, al costat de la riera i els horts,  fins arribar a la entrada de La Palma on tornem per el cementiri, com en la anada.

A la part de muntanya de Cervelló els trams de camí amb desnivell estan plens de pedres i pols i, a trams, trencats el que fa la ruta una mica més dura i tècnica. Igualment es accessible i suposo que es degut al temps tan sec i tanta calor.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada