/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

dissabte, 26 d’octubre del 2013

TORRE FOSSADA (48MTB)


2013-10-26
Pallejà - Sant Andreu de la Barca - Corbera de Llobregat - Castellbisbal - Sant Andreu de la Barca - Corbera de Llobregat - Pallejà (48 MTB)
28,90 Km. 503,3 m. 2H16'
Cim: Turó de les Forques (163,8 m.). Roca de Droc (155,1 m.)
Sortida de Pallejà per el riu cap a Sant Andreu de la Barca fins arribar a Castellbisbal on agafo un desviament a la dreta que segueix anant paral·lel al riu però va per sobre de la autopista, per la falda de la Serra de les forques fins arribar per sobre de la estació de Martorell vila i comença la pujada cap a la Colònia del Carme, un cop a dalt baixant una mica està la Torre Fossada, al Turó del Telègraf. Es una torre de comunicació del segle XIX que es comunicava de una forma visual amb Esparreguera i Molins de Rei.

Segueixo un petit corriol entre les herbes fins arribar un altre cop al camí i coronar el Turó de les Forques, bé, més que coronar passar-hi per allà. Miro un parell de camins per la zona i faig la baixada cap al camí del riu.

Tornada per el riu fins a Sant Andreu de la Barca on vaig cap a la muntanya pujant per la urbanització la Soleia, el pont de Can Amigó i la urbanització Mas d'en Puig. Un cop arribo al encreuament que hi ha abaix dels Tres Turons pujo pel camí que va cap a el corriol de la Font de la Teula però, en comtes de baixar, segueixo les senyals del gas cap a dalt, fins la Roca de Droc. Baixada per una trialera molt tècnica (la meitat a peu), una mica de investigació per corriols molt tancats fins arribar a la riera i pujar un altre cop al camí de Sant Andreu de la Barca. Torno a anar per el mateix camí fins, ara sí, agafar la trialera de la Font de la Teula i baixar per un antic corriol que passava per el bosc i arribava darrera del cementiri (on ara estan fent treballs de neteja i al terra només hi ha pols i les marques de les grans maquines que hi treballen). Del cementiri tornada pel poble fins al destí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada