/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

dijous, 24 d’octubre del 2013

PUIG VICENÇ (94MTB)


2013-10-24
Pallejà - La Palma - Cervelló - Torrelles de Llobregat - Vallirana - Cervelló - La Palma - Pallejà (94 MTB)
34,36 Km. 1019,9 m. 4H21'
Cim: Puig Vicenç (468,2 m.)
Sortida de Pallejà pujant per la Magina cap al cementiri de La Palma, en creuar la carretera parem a reparar una punxada detectada en aquest moment. Pujada per Can Llopard i baixada cap a Can Vidal, creuem la urbanització i baixem per un corriol cap a les vinyes de Can Mascaró i de Can Romegosa per arribar a la entrada de Cervelló. Creuem la carretera i cap al camp de futbol i pujada tècnica amb moltes pedres cap a Can Castany i Santa María de Cervelló. Un cop aquí cap a Can Sala de Baix i les casetes de Can Sala alternant el camí amb alguns de la quantitat de corriols que el creuen fins arribar a la bifurcació per triar anar cap a Can Riera o cap a Can Sala de Dalt, al camí de Can Riera hi havia maquinaria treballant i anem cap a Can Sala de Dalt, un cop a la gossera anem per un corriol de pujada cap a les Sitges, quasi tot el corriol caminant. Descans per agafar forces. Seguim el camí per el Serrat de Can Güell, aquesta es una part del incendi que va haver a finals de juliol i, després de passar molts cops, sembla un altre lloc molt diferent. Seguim pujant cap al Puig Vicenç, des de aquí es pot observar la desolació del incendi.

Decidim baixar, buscant la aventura, per el costat nord de la muntanya i arribem a la Selva Negra de Vallirana, tot asfalt, pujades, baixades i molta casa zombi. Seguim i entrem a la Soleia, més del mateix. En un punt que ens donem la volta per seguir baixant cap a la riera per poder sortir de allà (es on segueix un camí cap a la urbanització Can Tres i des de allà es pot baixar a agafar els corriols que deia de Cervelló) i arribem a la urbanització de la Llibra Casanova, més del mateix, fins que arribem a la rotonda de Vallirana on mirem per trobar un camí de muntanya cap a Cervelló per Vall del Sol però no trobem res i anem cap a Cervelló per la antiga N-340 i quan arribem al final del poble, a Can Romegosa anem cap a les vinyes i desfem el camí cap a Pallejà. A La Magina no baixem per la carretera, anem per darrera del col·legi i de la església.

Ruta completa. La tornada sense saber per on anar no ha sortir gaire bé, ha servit per menjar molt asfalt i veure el cementiri de la bombolla immobiliària.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada