/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

dissabte, 19 d’octubre del 2013

EIX EST COLLSEROLA (84MTB)


2013-10-19
Pallejà - Sant Andreu de la Barca - El Papiol - Molins de Rei - Santa Creu d'Olorda - La Floresta - Vallvidrera - Sant Just Desvern - La Floresta - Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol - Sant Andreu de la Barca - Pallejà (84 MTB)
43,05 Km. 1029,8 m. 4H21'


Sortida de Pallejà per creuar el riu a la obra del pont de Sant Andreu de la Barca per passar per un tram petit de la carretera C-1413 per anar al polígon Riera del Molí de Molins de Rei, pujada cap a Can Ravella per pujar per la riera de Vallvidrera cap a la Rierada. De la Rierada pujada per la Sibèria  cap a la carretera de Santa Creu, un tram de carretera, un altre de corriol al Coll de Can Mallol i un altre de carretera ens duen per Mas Pins cap a Can Pasqual. No anem cap al turó de Can Pasqual, baixem per un corriol que va a donar al Dragon Khan (Coll de la Mata) per passant per Can Cullàs i seguir cap al mirador de Barcelona (mirador del turó d'en Cors, per sobre del camí de les aigües). Agafem el que coneixem con el inici del eix est transversal de Collserola.

Corriol de uns 3,5 quilometres de petites baixades i pujades de diferents percentatges amb un 5 de mitja amb trams tècnics que el fan un tram molt maco i complert. Seguidament agafem un altre corriol que transcorre entre el turó de la Qüestió i la Socarrada entre Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat, aquí per un petit error de càlcul agafem un trencall a la dreta que ens porta a una pujada impracticable que ens fa tornar enrere per agafar el camí correcte.

Un cop acabats aquests dos corriol arribem a la masia de la Torre del Bisbe on, en contes de seguir el camí, agafem un altre corriol que va a donar cap a la masia de Can Perellada (denominada com la trialera del moro). Es un corriol amb una gran quantitat de roques.

De Can Perellada seguim el camí de la riera de Santa Creu fins a la riera de la Salut i, un cop abaix, pujar cap a la cimentera per agafar un petit corriol per baixar i pujar per la Torre de Abadal, seguir pujant per Can Amigó, seguir pujant per el Coll d'en Cullàs, seguir pujant cap a Can Bofill, per seguir pujant cap a dalt de la vall de Sorgues i, ara sí, baixar per la vall cap a Molins de Rei entrant per la carretera de Sant Bartomeu.

De Molins de Rei, creuant el barri de la Pau cap al polígon Riera del Molí per tornar sobre les nostres petjades cap a Pallejà.

Ruta amb molt tram de corriols, pedres i arrels (aproximadament un 25 % de la ruta).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada