/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

dijous, 17 d’octubre del 2013

EL PRAT DE LLOBREGAT (20MTB)


2013-10-17
Pallejà - Sant Vicenç dels Horts - (Molins de Rei) - Sant Vicenç dels Horts - Santa Coloma de Cervelló - Cornellà de Llobregat - Sant Boi de Llobregat - El Prat de Llobregat - i tornada pel mateix camí a Pallejà (20 MTB)
44,69 Km. 88,95 m. 2H12'


Sortida de Pallejà pel riu cap a la platja de el Prat de Llobregat tot fent una passejada, tot i fer-la amb el vent de cara la primera part de la anada i tota la tornada. El camí està (físicament) molt bé, el tram per darrera de la depuradora que hi ha a la alçada de Sant Boi de Llobregat està arreglat. Hi ha un tram també per Sant Boi de Llobregat que correspon al camí del Anell Verd. Al carril bici i de passejada que hi ha a el Prat de Llobregat hi feien treballs de manteniment i neteja. Per tot això i més coses es un camí molt transitat, només en la anada he contat 176 persones i a la tornada, crec, que encara més.
Però no es tot, en arribar a la platja de el Prat de Llobregat, concretament a la part de la Pineda de Can Camins al costat del Delta del Llobregat, he trobat un gran desplegament de mitjans que feien una producció audiovisual (publicitat, cinema...no se). Hi havia uns nois jugant a futbol a la platja que els estaven gravant, un set enorme de croma verd al pàrquing, un bon grapat de camions i furgons, seguretat privada, zones acordonades...Una anècdota a l'equador del recorregut.
Nota: En el recorregut he posat Molins de Rei perquè hi ha un tram del camí del riu a la alçada de la riera que va al costat del centre comercial la Vailet (a l'altre part del riu hi ha els aiguamolls de Molins) en que el terme municipal de Molins de Rei traspassa el riu i arriba fins la autovia, agafant un tram de la via de tren. Son uns 500 metres aproximadament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada