/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

dissabte, 26 d’abril del 2014

PUIGMADRONA (88 MTB)


IBPIndex Rutes Garmin Cicloide Wikiloc Track
Recorregut: Pallejà - Castellbisbal - El Papiol - Sant Cugat del Vallés - Molins de Rei - Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol - Castellbisbal - Pallejà
Distància Alçada Temps Pista Corriol Asfalt IBP Index
40,14 KM 991,2 M 03H:40' 79 % 11 % 10 % 88 MTB

CIMS: Puigmadrona (356,5 m). Puig d'Olorda (450,3 m)

Sortida de Pallejà per el camí del riu direcció nord per creuar al altre costat del riu per el pont de la obra per seguir cap a la entrada de El Papiol. En arribar a la rotonda anem cap a la estació de El Papiol i un cop passat el Infierno i el Paraiso trenquem a la dreta per pujar al cementiri de Les Roques Blanques passant per Can Parera. Del cementiri seguim per el camí de pujada per la vessant nord del Puigmadrona (356,5 m). A mig camí de baixada del Puigmadrona agafem un corriol que va a parar a la ermita de la Salut. Agafem el camí de la esquerra cap a la urbanització de la Colònia Montserrat tot passant per la serra d'en Rabassa i la serra de Can Julià. Just on s'ajunten les dos serres agafem un corriol que va paral·lel per sobre del camí.
De la Colònia Montserrat seguim per asfalt creuant la urbanització Vallpineda fins arribar al carrer Modolell on a un descampat que hi ha surt la trialera de baixada molt xula que va de la casa blava fins al pont de la Sibèria tot seguint la riera Vallvidrera.
Pujada de la Sibèria fins a la carretera de Santes Creus i desprès de fer un tram de carretera agafem un corriol que surt a la esquerra de la carretera i va fins a la central elèctrica que està davant del berenador de Santes Creus. Del berenador pujada al Puig d'Olorda (450,3 3) i baixada per Can Ferreres i Can Ribes agafant la trialera del conill per agafar el camí dels horts de Molins de Rei a la Vall de Sorgues fins arribar a al nucli de Molins de Rei, al barri de la Riera Nova. Pujada per sobre del circuit de enduro de la Plaça de les Bruixes, tot seguint el camí fins arribar al pont al costat de la casa del pagès (Can Planes) per seguir baixant fins a Can Ravella on, abans de arribar al polígon industrial agafem el corriol que va per la riera per creuar per sota la via i la autopista fins sortir al camí del riu, al camp de la barraca. Camí direcció nord per arribar al pont de la obra per creuar el riu i tornar fins al nucli de Pallejà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada