/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

dissabte, 22 de març del 2014

CAN XANDRI (84MTB)


IBPIndex Rutes Garmin Cicloide Wikiloc Track
Recorregut: Pallejà -Sant Vicenç dels Horts - La Palma - Pallejà - Corbera de Llobregat - Castellví de Rosanes - Sant Andreu de la Barca -  Pallejà
Distància Alçada Temps Pista Corriol Asfalt IBP Index
27,14 KM 841,0 M 03H:10' 50 % 28 % 22 % 84 MTB
Tothom parla de pluja, han caigut quatre gotes per la nit, el cel està una mica tapat. Decidim fer un tomb per els voltants, per poder tornar ràpid en cas de pluja. Sortida de Pallejà camí cap a La Magina però al creuar per girem a la esquerra cap a la Costa Pelada fent camí cap a Ciments Molins. Des de aquí arribem a la pedrera on agafem el camí cap al cementiri de La Palma però fem el bucle per tornar a la pedrera. Pugem al camp de tir i tornen a pujar a per el corriol cap a les escales per pujar a Les Planes. A Les Planes fem un tram de corriol i de camí fins arribar a Fontpineda des de on seguim per el camí cap a Sant Andreu de la Barca fent el primer bucle del camí. Abans de arribar al dipòsit agafem el camí de la font del plataner fins baixar a la riera de Corbera per pujar un altre cop cap a la Creu de Susalba agafem un nou corriol que ens ha recomanat un amic. Es un corriol que surt de la part de dalt de la urbanització i va paral·lel al camí per la part de dalt de la muntanya travessant el Solell d'en Palet i va a sortir a la rotonda de entrada de Can Negre.
De la rotonda agafem el corriol per sota de la línia elèctrica, creuem la carretera i per el Serrat del Vent Pugem i baixem el Turó de les Oliveres per arribar al començament del camí cap a Can Xandri.
Un cop a dalt fem un mos i baixem per la trialera fins al començament del camí de Can Xandri on desfem el camí fet per anar tornant, però amb unes variacions. A la Creu de Susalba seguim cap a el bosc de Can Prats passant per darrera de les últimes cases de la urbanització La Soleia fins el Salunet on agafem el camí cap a Sant Andreu de la Barca. Tornen per la carretera nacional fins a Pallejà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada