/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

dissabte, 11 de gener del 2014

ROCA FORADADA (94MTB)


2014-01-11
Pallejà - La Palma - Cervelló - Corbera de Llobregat - Castellví de Rosanes - Sant Andreu de la Barca - Pallejà (94 MTB)
33,65 Km. 1040,4 m. 3H41'

Sortida de Pallejà pujant per la Magina cap al cementiri de la Palma i un cop creuat la carretera seguim per la Plana de Rafamans, vora de la riera, fins arribar al berenador de Can Via. Fem les pujades i les baixades per el bosc creuant les rieres fins pujar a Mas Tabà que ens porta a creuar la urbanització Costa de la Perdiu fins arribar al Corral de Vallirana. Passem per un corriol que va per el mig del vessant de la muntanya travessant els bancals de les antigues vinyes fins al pont on es creuen les diferents rieres. Creuem el pont i seguim cap a Can Planes on passem per la masia (espectacular masia del segle XVI amb corrals, granja, hort, etc.) per agafar el camí que ens porta a la trialera de pujada de Can Planes a Can Lluís. Es una trialera amb trams de bastant pendent i d'altres amb força tècnica. Fem un petit tram a la urbanització i anem per la Guixera del Castell i la Guixera de la Empenta fins agafar un camí de pujada casi paral·lel a la carretera de la Creu de Aragall que ens porta a donar la volta a la Cinglera del Calaix fins arribar a la urbanització de la Creu de Aragall. Pujada amb trams plens de roques, rocs i pedres que el fa bastant tècnic. Des de la urbanització, desprès de pujar per asfalt, anem al collet de Can Canals on es troba el corriol que va a la Roca Foradada.
Dia en el que la boira només ens deixa veure la zona mes pròxima i la silueta de pics com Santes Creus, Tibidabo, Sant Antoni i Sant Ramón...
Tornem cap al collet de Can Canals i baixem cap a la urbanització per els dipòsits, anem per els carrers fins al Pla dels Voluntaris on baixem per una trialera que cada cop te un canal mes gran al mig. Arribem al camí i seguim fins a Can Xandri on baixem per la clàssica trialera fins el camí i al arribar a la carretera agafem el nou corriol que passa paral·lel a la carretera per el turó de les Oliveres que arriba fins al inici del corriol de les torres elèctriques que va a la rotonda de Can Negre. Seguim per el Solell d'en Palet fins arribar a la urbanització de la Creu de Susalba on arribant a la creu agafem el carrer a l'est que ens porta a dalt del serral del Cap de Sàrat on fem un corriol que baixa fins el Salunet i la carretera de accès a la urbanització la Soleia. De de la urbanització seguim cap a la urbanització Mas d'en Puig per seguir cap als Tres Turons, però agafem el trencall cap a la trialera de la Font de la Teula. Baixem i seguim per el mig del bosc de darrera del cementiri que després de les feines realitzades es troba sense sotabosc i es veu una parcel·la nova però neta. Arribem al cementiri i tornem al nucli urbà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada