/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

dissabte, 18 de gener del 2014

CAN PASTALLER (52MTB)


2014-01-18
Pallejà - Corbera de Llobregat - Sant Andreu de la Barca - Castellbisbal - Ullastrell - Castellbisbal - Sant Andreu de la Barca - Corbera de Llobregat - Pallejà (52 MTB)
32,90 Km. 480 m. 2H26'

Dia gris i amb perill de pluja, decidim anar cap a la zona de Castellbisbal i depenent del temps fer una ruta o una altre. Sortida de Pallejà per el camí del riu cap al nord passant per Corbera de Llobregat, Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal creuant el riu a la palanca del polígon Sant Vicenç fins al pont del diable. Seguim al costat del riu fins allunyar-nos al creuar la carretera de les Carpes a la alçada de la Costa Blanca per agafar el camí de Martorell a Ullastrell. Es un camí que comença amb una forta pujada per les Costes del Santacana vorejant la Obaga del Bel passant per camps i per un vedat de caça fins arribar al turó de Can Pastaller i abans de arribar a la masia es puja fins Can Segarra i Can Puig. Seguim per el camí i passem per la granja Lleonard fins pujar a la carretera de Ullastrell. Fem un tram de carretera i un cop passat els magatzems Guardiola i abans de arribar al poble agafem un trencall a la dreta cap a Ca n'Ametller.
El temps amenaça amb ploure, i acabats de posar els impermeables comença a ploure. Fem la baixada amb una forta pluja fins arribar a la riera dels Salzes on comença una pujada, no massa llarga, però amb una bona pendent de terra vermella argilosa que amb la pluja fa difícil la tracció i va acumulant una gran quantitat de fang a la bici. Amb un gran esforç pugem a dalt del turó de França i arribem a la carretera de Martorell a Terrassa a la alçada de Can Oliveró. Fem un tram de carretera per desprès creuar-la passat les Casetes de Can Oliveró i dirigir-nos cap al Turó de la Coromina per seguir baixant cap al riu per el campament de Airsoft a Can Coromines fins a la estació de tren de Castellbisbal. Al pont de la via fem una petita parada per treure fang de les bicis i revisar-les una mica ja que amb el fang fan molts sorolls. Baixa la intensitat de la pluja, cosa que encara que estem xops, ens facilita la tornada al poble per el mateix camí de la anada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada