/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

dissabte, 27 de setembre del 2014

SANTES CREUS (44 MTB)


IBPIndex Cicloide Wikiloc Track
Recorregut: Pallejà - Castellbisbal - El Papiol - Molins de Rei - Valldoreix - Santa Creu d'Olorda - Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol - Castellbisbal - Pallejà
Distància Alçada Temps Pista Corriol Asfalt IBP Index
35,88 KM 675,4 M 03H:54' 77 % 19 % 4 % 44 MTB
Sortida de Pallejà cap al camí del riu per creuar-lo en la obra i anar sentit Molins de Rei. Al camí del riu, a la  riera a alçada de Can Capdevila, s'ha fet un bon clot a la riera i amb la quantitat de líquid que hi baixa sembla una prova de gimcana. Un cop superada seguim per pujar per la riera de Vallvidrera cap a Can Ravella i Can Planes. Seguim pujant per la pista de la esquerra cap a Can Amigonet i el camí de Can Serra que ens porta a la bòbila de Les Escletxes que ens obra la porta a la baixada cap al Torrent del Pedró i poder pujar per el corriol cap al encreuament de sota de La Salut on agafem el camí de Vallvidrera cap a la Colònia Montserrat (passant per el clàssic corriol que va paral·lel per sobre de un tram del camí). A la Colònia fem el carrer Modolell per agafar el corriol de baixada de la casa blava fins al pont de la Sibèria. Una punxada ens fa parar un moment enmig del corriol.

Pujada fins a Santes Creus per la Sibèria i el tram de camí fins a la central elèctrica. Baixada per Can Ferrer i Can Ribes fins enllaçar amb el corriol de les bruixes que ens porta al institut Requesens a Molins de Rei. Un petit tram de asfalt per La Pau fins el polígon i la riera de Valldoreix que ens retorna al camí del riu per desfer el camí de anada fins a Pallejà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada