/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

dissabte, 13 de setembre del 2014

SANTES CREUS (39 MTB)


IBPIndex Rutes Garmin Cicloide Wikiloc Track
Recorregut: Pallejà - Castellbisbal - El Papiol - Valldoreix - Molins de Rei - Santa Creu d'Olorda - Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol - Castellbisbal - Pallejà
Distància Alçada Temps Pista Corriol Asfalt IBP Index
34,43 KM 656,6 M 03H:03' 73 % 13 % 14 % 39 MTB
Sortida de Pallejà per el camí del riu sentit nord per creuar el pont de la obra i dirigir-nos cap a la estació de ferrocarril de El Papiol, pujada per Can Parera cap al cementiri de les Roques Blanques. Del cementiri ens dirigim cap a la Salut passant per la vessant est del Puig Madrona, i de la ermita anem per la serra d'en Rabassa per el camí de la Floresta fins arribar a dalt de la serra de Can Julià on agafem un corriol paral·lel al camí que va a donar al mateix camí un altre cop. Seguim rodant fins arribar a la Colònia Montserrat, on agafem el carrer Modolell per trobar el corriol de baixada fins la riera de Vallvidrera i el pont de la Sibèria. Ascens de la Sibèria, passant per el turó de d'en Serra, fins a el berenador de Santes Creus, petita parada a la antiga fàbrica de ciment per fer un mos.
Baixada per Can Ferrers i Can Ribes fins el corriol de les bruixes que ens porta ja, a Molins de Rei, al institut Requesens. Seguim fent un tram de poble per la Pau i el polígon fins agafar la riera de Vallvidrera que ens retorna al camí del riu, anem a trobar el pont de la obra per creuar-lo i tornar a Pallejà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada