/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

diumenge, 13 de juliol del 2014

CAN XANDRI (42 MTB)


IBPIndex Rutes Garmin Cicloide Wikiloc Track
Recorregut: Pallejà - La Palma - Pallejà - Corbera de Llobregat - Castellví de Rosanes - Sant Andreu de la Barca - Pallejà
Distància Alçada Temps Pista Corriol Asfalt IBP Index
27,57 KM 364,5 M 03H:00' 52 % 23 % 25 % 42 MTB
Sortida de Pallejà per la carretera de la Magina fins el trencall de la esquerra per anar a la Costa Pelada per arribar a Ciments Molins. Pujada cap a la pedrera però passant per el bucle del camí a La Palma. Pujada al camp de tir, seguim per el camí de Pallejà a Corbera fins arribar a la carretera de Fontpineda on agafem el trencall cap a la Font del Carinyo. Tot seguit passem per darrera de les Rovires fins al Tres turons fins arribar a la urbanització Mas d'en Puig i seguint el camí i passant el pont de ca n'Amigó agafem la pista fins a la urbanització la Creu de Susalba on, seguint un tram de carretera arribem al Solei d'en Palet i agafem el corriol conegut com el "Serrutxito" fins la entrada a Can Llopard, on seguim el corriol paral·lel a la carretera que passa per el turó de la Olivera que va a donar al començament de la pujada a Can Xandri.

A Can Xandri fem un petit mos i baixem per la trialera fins al turó de la Olivera on, desfem el camí fins arribar a la Creu de Susalba on, seguim per un corriol que va per darrera de la urbanització fins arribar a el Saulet, que va a parar al camí cap a Sant Andreu de la Barca. Entrem al poble per el camí de Can Palet i fem la tornada a Pallejà per la carretera nacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada