/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

dijous, 2 d’octubre del 2014

SANTES CREUS (30 MTB)


IBPIndex Cicloide Wikiloc Track
Recorregut: Pallejà - Castellbisbal - El Papiol - Molins de Rei - Santa Creu d'Olorda - Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol - Castellbisbal - Pallejà
Distància Alçada Temps Pista Corriol Asfalt IBP Index
24,35 KM 459,3 M 02H:35' 77 % 11 % 12 % 30 MTB
Sortida de Pallejà per creuar el riu per la obra del pont, un cop al altre banda del riu a la riera, a Can Capdevila, fem equilibris i treball en equip per poder passar la riera. Seguim fins a la riera de Vallvidrera però a meitat de riera es impossible seguir i pugem per la planta de formigó per poder seguir. Seguim per Can Ravella, Can Planes i la rierada per anar a fer la pujada de la Sibèria. A dalt de la carretera fem un tram i agafem el trencall a la esquerra per anar per el camí cap a la central elèctrica davant del berenador.

La baixada la fem per Can Ferrers i Can Ribes per deixar el camí i agafar el corriol de les Bruixes fins al institut Requesens. Creuem tot Molins de Rei de baixada fins a la carretera de Rubí per agafar el camí del riu per tornar a desfer la ruta cap a Pallejà (Passant per la riera a Can Capdevila un altre cop, millor anar per un tram de carretera i la Amat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada